Taksipalvelut, tilausajot ja pientavaran kuljetukset Loimaalla

Tilaa nyt!
Taksi.

Taksi Tero Anttalainen tarjoaa kaikki tarvitsemasi taksipalvelut ammattitaitoisesti, luotettavasti ja ystävällisesti Loimaalla ja lähikunnissa. Tyypillisten taksipalveluiden lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaiset sopimusajot ja pientavaran kuljetuspalvelut. Olemme erikoistuneet tilausajoihin, joissa käytämme farmarimallista BMW-henkilöautoa. Ajamme sinut sopimuksesta Loimaalta, mihin tahansa kohteeseen lähialueilla tai kauempana. Kuljetamme pientavaroita, kuten matkatavaroita ja taide-esineitä, ja lisäksi ajamme sopimusajoja. Teemme sopimuksia esimerkiksi yritysten ja kuntien kanssa. Voit tilata meiltä myös alle 16-vuotiaiden lasten Kela-kuljetukset.

Ystävällinen ja luotettava taksipalvelu

Taksi Loimaan Taksi Tero Anttalainen tarjoaa halutessasi täyden palvelun: autamme asiakkaan autoon sisätiloista ja kuljetamme hänet turvallisesti perille haluttuun kohteeseen. Tuemme asiakkaan kävelyä liukkaalla kadulla ja autamme matkatavaroiden kantamisesta. Asiakkaan tyytyväisyys on toimintamme vankka perusta, ja tarjoamme joustavaa ja asiakkaan tarpeisiin sopivaa palvelua. Pienenä paikallisena toimijana kykenemme mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja reagoimaan lyhyelläkin varoitusajalla. Meille hyvä asiakaspalvelu on kunnia-asia. Muistathan tilata tilausajon ajoissa, jotta kyyti varmasti onnistuu!

Tilaa nyt!

Henkilöajot

Saat sovittua henkilöajot kanssamme joustavasti. Taksi Tero Anttalainen on toiminut Loimaan alueella pitkään, minkä ansiosta kuljettajamme tuntevat alueen hyvin. Ammattitaidon lisäksi meidät tunnetaan joustavasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Meille hyvä palvelu ja asiakastyytyväisyys ovat jokapäiväisen toimintamme perusta. 

Jos alle 16-vuotias lapsesi tarvitsee Kela-kuljetusta, voitte tilata sen suoraan meiltä. 

Tilaa nyt!

Sopimusajot

Tarjoamme normaalien henkilökuljetusten lisäksi sopimusajot joustavasti ja luotettavasti. Sopimusajoihin sisältyvät erilaiset tilausajot ja toistuvat ajot. Tilauksesta ajamme sinut, minne ikinä haluatkin. Teemme sopimuksia yksityishenkilöiden, kuntien ja yritysten kanssa. Kysy lisää palveluistamme, kerromme sinulle lisää mielellämme.

Tilaa nyt!

Pientavarakuljetukset

Taksipalveluiden lisäksi tarjoamme pientavarakuljetuksia. Ajossa käytämme farmarimallista henkilöautoa, jossa on hyvin tilaa mm. taide-esineille, matkatavaroille tai kodinkoneille. Ole yhteydessä suoraan meihin, ja kerro lisää kuljetustarpeestasi. Neuvomme ja autamme mielellämme.


Ota meihin suoraan yhteyttä puhelimitse tai sivuiltamme löytyvällä
yhteydenottolomakkeella, ja tilaa laadukas taksipalvelu tai kuljetus Loimaalla!

Yhteystiedot